0

AKCE 1+1 Nakiri nůž Seburo SUBAJA Damascus 175mm + Šéfkuchařský nůž Seburo SUBAJA Damascus 250mm

AKCE 1+1
Damaškový
Tip na dárek
+
AKCE 1+1
SLEVA 10%
AKCE 1+1 Nakiri nůž Seburo SUBAJA Damascus 175mm + Šéfkuchařský nůž Seburo SUBAJA Damascus 250mm  
Číslo produktu: 55226+55221
Váha dodávky: 0,985 kg

4060,-  Ušetříte: 410,-
3650,- s DPH
Skladem v eshopu: více než 5 ks
Zabaleno v dárkové krabičce!

Doporučené příslušenství (vše skladem):
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 2000/5000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 2000/5000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 2000/5000 Kombinovaný brusný kámen japonského typu Seburo ExtraSharp, zrnitost 2000/5000. Hrubší strana zrna rychle vyrovná a naostří ostří. A opak pomůže čepel do dokonalého stavu. Japonské vodní brusné kameny se snadno používají i pro začátečníky. S jejich pomocí můžete doma naostřit nože s vysokou tvrdostí oceli, aniž byste šli do specializované dílny. Před použitím se umístí na několik minut do vody. Z tohoto důvodu se v procesu ostření uvolňuje suspenze, která hraje roli lubrikantu. Díky rozdílné...
595 Kč
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 600/1500
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 600/1500
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 600/1500 Kombinovaný brusný kámen japonského typu Seburo ExtraSharp, zrnitost 600/1500. Jedna strana se zrnitostí 600 vhodná na hrubé předbroušení, druhá strana se zrnitostí 1500 vhodná pro dobroušení. Brusné kameny Seburo ExtraSharp jsou vyrobeny z vysoce kvalitního korundu (oxidu hlinitého). Tento materiál je extrémně trvanlivý a ostří na maximální možné úrovni. Všestrannost tohoto brusného kamene můžete vyzkoušet nejen na kuchyňských  nožích, ale můžete nabrousit nůžky, sekery, břitvy, dláta,...
595 Kč
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 400/1000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 400/1000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 400/1000 Kombinovaný brusný kámen japonského typu Seburo ExtraSharp, zrnitost 400/1000. Jedna strana se zrnitostí 400 vhodná na hrubé předbroušení, druhá strana se zrnitostí 1000 vhodná pro dobroušení. Brusné kameny Seburo ExtraSharp jsou vyrobeny z vysoce kvalitního korundu (oxidu hlinitého). Tento materiál je extrémně trvanlivý a ostří na maximální možné úrovni. Všestrannost tohoto brusného kamene můžete vyzkoušet nejen na kuchyňských  nožích, ale můžete nabrousit nůžky, sekery, břitvy, dláta,...
595 Kč

Varianty:
AKCE 1+1 Nůž na ovoce a zeleninu Seburo SUBAJA Damascus 95mm +...
AKCE 1+1 Nůž na ovoce a zeleninu Seburo SUBAJA Damascus 95mm +... 2480 Kč
AKCE 1+1 Kuchyňský univerzální nůž Seburo SUBAJA Damascus 130mm...
AKCE 1+1 Kuchyňský univerzální nůž Seburo SUBAJA Damascus 130mm... 2570 Kč
AKCE 1+1 Nůž na ovoce a zeleninu Seburo SUBAJA Damascus 95mm +...
AKCE 1+1 Nůž na ovoce a zeleninu Seburo SUBAJA Damascus 95mm +... 2780 Kč
AKCE 1+1 Honesuki (vykosťovací, univerzální) nůž Seburo SUBAJA...
AKCE 1+1 Honesuki (vykosťovací, univerzální) nůž Seburo SUBAJA... 2825 Kč
AKCE 1+1 Vykosťovací nůž Seburo SUBAJA Damascus 150mm + Nakiri...
AKCE 1+1 Vykosťovací nůž Seburo SUBAJA Damascus 150mm + Nakiri... 2835 Kč

  • Technické charakteristiky
    Čístá váha: 0,500 kg
    Materiál čepele: Damascénská ocel
    Délka čepele: 17,5 cm
    Délka celého nože: 30,5 cm
    Materiál rukojeti: dřevo Pakka
    Nože podle použití: Nože na zeleninu
    V dárkovém balení: Ano
  • Popis
    Cenově zvýhodněná sada 1+1

    Nůž Nakiri sekáček, 17 cm, je tradiční japonský kuchyňský nůž určený pro krájení zeleniny, ovoce, hub a jakýchkoli potravin měkké konzistence. Vynikající je při krájení všeho druhu: kostky, tyčinky, plátky, kroužky a půlkroužky. Nůž Nakiri je vhodný pro šinkování zelí, ideálně nakrájí rajčata bez poškození jejich jemné dužiny a zvládne krájení brambor na plátky. Zeleninové krájení po použití nože Nakiri vypadá dokonale. Zvenčí nůž Nakiri připomíná kuchyňské sekáčky, ale není určen k sekání kostí nebo dělení zamrzlého masa. Technika práce s tímto nožem spočívá v řezání sečnými pohyby s oporou o přední část, přičemž potravina se umístí pod centrální část čepele a při krájení se posouvá prsty. Široká čepel je pohodlná pro nabírání nakrájené zeleniny, když je připravena. Délka nože je 30 cm, délka čepele 17,5 cm, šířka čepele - 5 cm.

    Nakiri nůž Seburo SUBAJA je nůž s délkou čepele 175 mm a je vyrobený z vysoce kvalitní damaškové oceli s vysokým obsahem uhlíku. V Nakiri noži Seburo SUBAJA Damascus 175mm si pořizujete japonskou tradici spojující klasické a moderní materiály. Vzniká tak jedinečná kombinace, kterou si prostě zamilujete.

    Střední vrstva tohoto nože je zhotovena z oceli VG-10, vyznačující se vysokým obsahem uhlíku. Díky tomu má nůž vynikající krájecí vlastnosti – značnou ostrost i kvalitní řez.

    Elegantní rukojeť je vyrobena z dřeva Pakka, která tak jako celý nůž opět vyniká svojí odolností.

    Kovová podložka je velmi hygienická a zabraňuje hromadění skvrn a nečistot mezi čepelí a rukojetí. 

    V Nakiri noži Seburo SUBAJA Damascus 175mm získáváte jedinečný a tradiční produkt, který vám bude výborně sloužit celá léta. Každý nůž je zabalen v krásné krabičce, takže dárkové balení máte vyřešeno a můžete jej směle věnovat někomu blízkému. Anebo, stejně jako my, si jej klidně nechte pro sebe a uvidíte, že si vaření v japonském stylu budete užívat, stejně jako my!

    Typ nože: tradiční japonský

    Určení: Nakiri (na ovoce a zeleninu)

    Délka čepele: 175 mm

    Celková délka: 305 mm

    Hmotnost: 250 g

    Materiál čepele: Damašková ocel, 67 vrstev

    Značka materiálu čepele: VG-10

    Tloušťka čepele: 2,3 mm

    Tvrdost: 60 HRc

    Typ ostří: rovnoměrný

    Forma ostření: symetrická, úhel 15° na stranu

    Materiál rukojeti: dřevo Pakka, full-tang

    Série nožů SUBAJA se vyznačuje vysokou kvalitou materiálů a výrazným designem. Všechny nože jsou vyrobeny z vysoce pevné oceli VG-10 s tvrdostí 61 RC v damaškových obkladech, což zaručuje jejich dlouhou životnost, spolehlivost a zároveň krásu čepele. VG-10 byla speciálně vyvinuta společností Takefu Special Steel Co., Ltd. (Japonsko) pro potřeby nožířského průmyslu. Používáme ji ve výrobě nožů, stejně jako mnoho dalších japonských značek. Viskozita této oceli je dostatečná k udržení řezné hrany i při kalení na tvrdost 60-62 RC.

    Rukojeti nožů jsou vyrobeny z Pakka Wood "kontrastního dřeva", které jim dodává stylový vzhled a příjemnou texturu, mezi jehož hlavní výhody patří:
    - žádné smrštění - výborně si drží tvar a zaručuje stabilitu původních rozměrů;
    - ideální geometrie po celou dobu používání;
    - neabsorbuje tekutiny;
    - odolnost, odolnost proti opotřebení a mechanickému poškození, nárazuvzdornost;
    - protikorozní vlastnosti - materiál není ovlivněn vlhkostí, nízkými ani vysokými teplotami;
    - neabsorbuje pachy;
    - neklouže v ruce, ani za podmínek zvýšené vlhkosti.

    Série SUBAJA zahrnuje široký sortiment nožů, určených pro různé úkoly v kuchyni - od univerzálních po specializované. Každý nůž má unikátní design, který spojuje funkčnost a krásu. Tyto nože se stanou nejen nezbytným pomocníkem ve vaší kuchyni, ale také skvělým dárkem pro přátele, rodinu a blízké. Ocení kvalitu, styl a pohodlí používání těchto nožů.

    Premiová značka kuchyňských nožů SEBURO představuje elegantní klasiku japonských a evropských nožů, skládající se z několika sérií: univerzální SARADAvynikající SUBAJA a nadstandardní HOKORI a HOGANI s rukojeťmi z olivového a ořechového dřeva. Základem každého modelu je vysoce kvalitní ocel s unikátní geometrií čepelí a ergonomickými rukojeťmi. Naše nože spojují tradiční prvky s inovacemi, poskytují pohodlí, styl a nepřekonatelný výkon ve vaší kuchyni. Objevte svět dokonalého krájení s noži SEBURO a užijte si proces přípravy oblíbených jídel!


    Šéfkuchařský nůž „Chef“ o délce 25 cm je univerzální nástroj, vhodný pro většinu kuchyňských úkolů a pro práci se všemi typy potravin. Je to jeden z hlavních typů nožů, který by měl být na každé kuchyni. Nůž má širokou čepel o šířce 5 cm, což umožňuje snadno krájet různé produkty, jako je maso, zelenina a ovoce. Je vhodný pro většinu typů úkonů a prakticky pro práci se všemi typy potravin. Představuje základní součást "kuchyňské trojice". Tento nůž je ideální pro profesionální kuchaře a domácí kuchaře, kteří si cení kvality a spolehlivosti nástroje. Střední vrstva tohoto nože je zhotovena z oceli VG-10, vyznačující se vysokým obsahem uhlíku. Díky tomu má nůž vynikající krájecí vlastnosti – značnou ostrost i kvalitní řez. Délka nože je 38 cm, délka čepele 25 cm a šířka čepele - 5 cm.

    Série nožů SUBAJA se vyznačuje vysokou kvalitou materiálů a výrazným designem. Všechny nože jsou vyrobeny z vysoce pevné oceli VG-10 s tvrdostí 61 RC v damaškových obkladech, což zaručuje jejich dlouhou životnost, spolehlivost a zároveň krásu čepele. VG-10 byla speciálně vyvinuta společností Takefu Special Steel Co., Ltd. (Japonsko) pro potřeby nožířského průmyslu. Používáme ji ve výrobě nožů, stejně jako mnoho dalších japonských značek. Viskozita této oceli je dostatečná k udržení řezné hrany i při kalení na tvrdost 60-62 RC.

    Rukojeti nožů jsou vyrobeny z Pakka Wood "kontrastního dřeva", které jim dodává stylový vzhled a příjemnou texturu, mezi jehož hlavní výhody patří:
    - žádné smrštění - výborně si drží tvar a zaručuje stabilitu původních rozměrů;
    - ideální geometrie po celou dobu používání;
    - neabsorbuje tekutiny;
    - odolnost, odolnost proti opotřebení a mechanickému poškození, nárazuvzdornost;
    - protikorozní vlastnosti - materiál není ovlivněn vlhkostí, nízkými ani vysokými teplotami;
    - neabsorbuje pachy;
    - neklouže v ruce, ani za podmínek zvýšené vlhkosti.

    Typ nože: evropského typu

    Určení: šéfkuchařský

    Délka čepele: 250 mm

    Celková délka: 380 mm

    Hmotnost: 250 g

    Materiál čepele: damscenská ocel, 67 vrstev

    Značka materiálu čepele: VG-10

    Tloušťka čepele: 2,3 mm

    Tvrdost: 60 HRc

    Typ ostří: rovnoměrný

    Forma ostření: symetrická, úhel 15° na stranu

    Materiál rukojeti: dřevo Pakka, full-tang

    Barva rukojeti: hnědá

    Série SUBAJA zahrnuje široký sortiment nožů, určených pro různé úkoly v kuchyni - od univerzálních po specializované. Každý nůž má unikátní design, který spojuje funkčnost a krásu. Tyto nože se stanou nejen nezbytným pomocníkem ve vaší kuchyni, ale také skvělým dárkem pro přátele, rodinu a blízké. Ocení kvalitu, styl a pohodlí používání těchto nožů.

    Premiová značka kuchyňských nožů SEBURO představuje elegantní klasiku japonských a evropských nožů, skládající se z několika sérií: univerzální SARADAvynikající SUBAJA a nadstandardní HOKORI a HOGANI s rukojeťmi z olivového a ořechového dřeva. Základem každého modelu je vysoce kvalitní ocel s unikátní geometrií čepelí a ergonomickými rukojeťmi. Naše nože spojují tradiční prvky s inovacemi, poskytují pohodlí, styl a nepřekonatelný výkon ve vaší kuchyni. Objevte svět dokonalého krájení s noži SEBURO a užijte si proces přípravy oblíbených jídel!

Doporučujeme zakoupit společně se zbožím (vše skladem):
1-3 z 3
Podobné zboží:
Nakiri nůž Seburo HOGANI Deluxe Damascus 170mm Skladem
1540 Kč s DPH
Nakiri nůž Seburo HOKORI Damascus Elite 170mm Skladem
1095 Kč s DPH