0

AKCE 1+1 Nůž na pečivo Seburo SARADA Damascus 195mm + Šéfkuchařský nůž Seburo SARADA Damascus 200mm

AKCE 1+1
Damaškový
Tip na dárek
+
AKCE 1+1
SLEVA 10%
AKCE 1+1 Nůž na pečivo Seburo SARADA Damascus 195mm + Šéfkuchařský nůž Seburo SARADA Damascus 200mm  
Číslo produktu: 55209+55202
Váha dodávky: 0,935 kg

3195,-  Ušetříte: 320,-
2875,- s DPH
Skladem v eshopu: více než 5 ks
Zabaleno v dárkové krabičce!

Doporučené příslušenství (vše skladem):
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 2000/5000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 2000/5000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 2000/5000 Kombinovaný brusný kámen japonského typu Seburo ExtraSharp, zrnitost 2000/5000. Hrubší strana zrna rychle vyrovná a naostří ostří. A opak pomůže čepel do dokonalého stavu. Japonské vodní brusné kameny se snadno používají i pro začátečníky. S jejich pomocí můžete doma naostřit nože s vysokou tvrdostí oceli, aniž byste šli do specializované dílny. Před použitím se umístí na několik minut do vody. Z tohoto důvodu se v procesu ostření uvolňuje suspenze, která hraje roli lubrikantu. Díky rozdílné...
595 Kč
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 600/1500
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 600/1500
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 600/1500 Kombinovaný brusný kámen japonského typu Seburo ExtraSharp, zrnitost 600/1500. Jedna strana se zrnitostí 600 vhodná na hrubé předbroušení, druhá strana se zrnitostí 1500 vhodná pro dobroušení. Brusné kameny Seburo ExtraSharp jsou vyrobeny z vysoce kvalitního korundu (oxidu hlinitého). Tento materiál je extrémně trvanlivý a ostří na maximální možné úrovni. Všestrannost tohoto brusného kamene můžete vyzkoušet nejen na kuchyňských  nožích, ale můžete nabrousit nůžky, sekery, břitvy, dláta,...
595 Kč
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 400/1000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 400/1000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 400/1000 Kombinovaný brusný kámen japonského typu Seburo ExtraSharp, zrnitost 400/1000. Jedna strana se zrnitostí 400 vhodná na hrubé předbroušení, druhá strana se zrnitostí 1000 vhodná pro dobroušení. Brusné kameny Seburo ExtraSharp jsou vyrobeny z vysoce kvalitního korundu (oxidu hlinitého). Tento materiál je extrémně trvanlivý a ostří na maximální možné úrovni. Všestrannost tohoto brusného kamene můžete vyzkoušet nejen na kuchyňských  nožích, ale můžete nabrousit nůžky, sekery, břitvy, dláta,...
595 Kč

Varianty:
AKCE 1+1 Nůž na ovoce a zeleninu Seburo SARADA Damascus 95mm +...
AKCE 1+1 Nůž na ovoce a zeleninu Seburo SARADA Damascus 95mm +... 2110 Kč
AKCE 1+1 Nůž na ovoce a zeleninu Seburo SARADA Damascus 95mm +...
AKCE 1+1 Nůž na ovoce a zeleninu Seburo SARADA Damascus 95mm +... 2195 Kč
AKCE 1+1 Kuchyňský univerzální nůž Seburo SARADA Damascus 130mm...
AKCE 1+1 Kuchyňský univerzální nůž Seburo SARADA Damascus 130mm... 2200 Kč
AKCE 1+1 Kuchyňský univerzální nůž Seburo SARADA Damascus 130mm...
AKCE 1+1 Kuchyňský univerzální nůž Seburo SARADA Damascus 130mm... 2285 Kč
AKCE 1+1 Nůž na pečivo Seburo SARADA Damascus 195mm + Honesuki...
AKCE 1+1 Nůž na pečivo Seburo SARADA Damascus 195mm + Honesuki... 2470 Kč

  • Technické charakteristiky
    Čístá váha: 0,465 kg
    Materiál čepele: Damascénská ocel
    Délka čepele: 19,5 cm
    Délka celého nože: 32,5 cm
    Materiál rukojeti: G10
    Nože podle použití: Nůž na chléb
    V dárkovém balení: Ano
  • Popis
    Cenově zvýhodněná sada 1+1

    Díky speciálně tvarované dlouhé čepeli nakrájíte jakékoliv pečivo bez drobení a mačkání. Ať už čerstvý chleba s křupavou kůrkou, tvrdé rohlíky nebo vláčnou bábovku. 

    Elegantní rukojeť je vyrobena z ze stabilního materiálu G10, která tak jako celý nůž opět vyniká svojí odolností.

    Kovová podložka je velmi hygienická a zabraňuje hromadění skvrn a nečistot mezi čepelí a rukojetí.

    Čištění kuchyňského nože: Každý nůž si zaslouží péči. Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale částečky na ostří přichycené. Je lepší se starat o svůj nůž a po používání ho umýt a natřít olejem.

    Doporučení a údržba:

    ✅ nůž na chléb a pečivonikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
    ✅ Nepoužívejte nůž z damaškové oceli (damascus steel) ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.
    ✅ Nepožívejte nůž z damaškové oceli jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.    
    ✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.
    ✅ Pokud víte, že damaškový nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.
    ✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi!

    Určení: na chléb a pečivo

    Délka čepele: 195 mm

    Celková délka: 325 mm

    Hmotnost: 230 g

    Materiál čepele: damscenská ocel, 67 vrstev

    Značka materiálu čepele: VG-10

    Tloušťka čepele: 2,1 mm

    Tvrdost: 61 HRc

    Materiál rukojeti: G10

    Série SARADA zahrnuje různé druhy nožů určených pro různé kuchařské úkoly - od univerzálních nožů po specializované nože pro určité druhy potravin. Každý nůž má svůj jedinečný design, který kombinuje funkčnost a estetiku. Nože ze série SARADA budou skvělým doplňkem vaší kuchyně, stejně jako skvělým dárkem pro přátele a blízké, kteří si váží kvalitního kuchyňského vybavení.

    Premiová značka kuchyňských nožů SEBURO představuje elegantní klasiku japonských a evropských nožů, skládající se z několika sérií: univerzální SARADAvynikající SUBAJA a nadstandardní HOKORI a HOGANI s rukojeťmi z olivového a ořechového dřeva. Základem každého modelu je vysoce kvalitní ocel s unikátní geometrií čepelí a ergonomickými rukojeťmi. Naše nože spojují tradiční prvky s inovacemi, poskytují pohodlí, styl a nepřekonatelný výkon ve vaší kuchyni. Objevte svět dokonalého krájení s noži SEBURO a užijte si proces přípravy oblíbených jídel!


    Nůž „Chef“ s dlouhou širokou čepelí je v domácích i v profesionálních kuchyních prostě nepostradatelný. Je vhodný pro většinu typů úkonů a prakticky pro práci se všemi typy potravin. Představuje základní součást "kuchyňské trojice". Šéfkuchařský nůž o délce 20 cm je optimální velikost pro většinu kuchyňských prací. Má dostatečně dlouhé ostří, aby snadno krájel velké kusy masa nebo ryby, a zároveň je dostatečně krátké, aby bylo jeho používání pohodlné. Čepel nože umožňuje přesné krájení plátků a malých kousků salámu, sýra nebo masa na sendviče. Můžete krájet plátky čerstvé nebo solené ryby pro přípravu suši a sashimi. Je možné dokonce krájet tenké plátky z velkých kusů potravin. Délka nože je 33 cm, délka čepele 20 cm, šířka čepele - 4,5 cm.

    Součástí je dárková krabička s magnetickým zámkem.

    Série nožů SARADA se vyznačuje vysokou kvalitou materiálů a univerzálním designem. Všechny nože jsou vyrobeny z vysoce pevné oceli VG-10 s tvrdostí 61 RC v obložení z damasku, což zaručuje jejich dlouhou životnost, spolehlivost a zároveň krásu čepele. Ocel VG-10 byla speciálně vyvinuta společností Takefu Special Steel Co., Ltd. (Japonsko) pro potřeby nožířského průmyslu. Používáme ji při výrobě nožů, stejně jako mnoho dalších japonských značek. Viskozita této oceli je dostatečná k udržení ostří i při kalení na tvrdost 60-62 RC. Střední vrstva tohoto nože je zhotovena z oceli VG-10, vyznačující se vysokým obsahem uhlíku. Díky tomu má nůž vynikající krájecí vlastnosti – značnou ostrost i kvalitní řez.

    Rukojeti nožů jsou vyrobeny ze skelného laminátu G10, který má několik hlavních výhod:

    - absence smršťování - dokonale udržuje tvar a zaručuje stabilitu původních rozměrů;
    - ideální geometrie po celou dobu používání;
    - nevstřebává kapaliny;
    - pevnost, odolnost proti opotřebení a mechanickým poškozením, odolnost proti nárazům;
    - antikorozní vlastnosti - materiál se nebojí vlhkosti, nízkých a vysokých teplot;
    - nevstřebává pachy;
    - neklouže v ruce, i v podmínkách zvýšené vlhkosti.

    Typ nože: evropského typu

    Určení: šéfkuchařský

    Délka čepele: 200 mm

    Celková délka: 330 mm

    Hmotnost:  235 g

    Materiál čepele: damscenská ocel, 67 vrstev

    Značka materiálu čepele: VG-10

    Tloušťka čepele: 2,2 mm

    Tvrdost: 61 HRc

    Typ ostří: rovnoměrný

    Forma ostření: symetrická, úhel 15° na stranu

    Materiál rukojeti: G10

    Barva rukojeti: černá

    Série SARADA zahrnuje různé druhy nožů určených pro různé kuchařské úkoly - od univerzálních nožů po specializované nože pro určité druhy potravin. Každý nůž má svůj jedinečný design, který kombinuje funkčnost a estetiku. Nože ze série SARADA budou skvělým doplňkem vaší kuchyně, stejně jako skvělým dárkem pro přátele a blízké, kteří si váží kvalitního kuchyňského vybavení.

    Premiová značka kuchyňských nožů SEBURO představuje elegantní klasiku japonských a evropských nožů, skládající se z několika sérií: univerzální SARADAvynikající SUBAJA a nadstandardní HOKORI a HOGANI s rukojeťmi z olivového a ořechového dřeva. Základem každého modelu je vysoce kvalitní ocel s unikátní geometrií čepelí a ergonomickými rukojeťmi. Naše nože spojují tradiční prvky s inovacemi, poskytují pohodlí, styl a nepřekonatelný výkon ve vaší kuchyni. Objevte svět dokonalého krájení s noži SEBURO a užijte si proces přípravy oblíbených jídel!

Doporučujeme zakoupit společně se zbožím (vše skladem):
1-3 z 3
Podobné zboží:
Nůž na pečivo Seburo WEST Damascus 200mm Skladem
975 Kč s DPH