0

AKCE 1+1 Honesuki (vykosťovací) nůž Seburo SARADA Damascus 130mm + Kiritsuke (mistr-šéf, santoku) nůž Seburo SARADA Damascus 180mm

AKCE 1+1
Damaškový
Tip na dárek
+
AKCE 1+1
SLEVA 10%
AKCE 1+1 Honesuki (vykosťovací) nůž Seburo SARADA Damascus 130mm + Kiritsuke (mistr-šéf, santoku) nůž Seburo SARADA Damascus 180mm  
Číslo produktu: 55205+55207
Váha dodávky: 0,77 kg

2890,-  Ušetříte: 290,-
2600,- s DPH
Skladem v eshopu: více než 5 ks
Zabaleno v dárkové krabičce!

Doporučené příslušenství (vše skladem):
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 2000/5000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 2000/5000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 2000/5000 Kombinovaný brusný kámen japonského typu Seburo ExtraSharp, zrnitost 2000/5000. Hrubší strana zrna rychle vyrovná a naostří ostří. A opak pomůže čepel do dokonalého stavu. Japonské vodní brusné kameny se snadno používají i pro začátečníky. S jejich pomocí můžete doma naostřit nože s vysokou tvrdostí oceli, aniž byste šli do specializované dílny. Před použitím se umístí na několik minut do vody. Z tohoto důvodu se v procesu ostření uvolňuje suspenze, která hraje roli lubrikantu. Díky rozdílné...
595 Kč
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 600/1500
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 600/1500
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 600/1500 Kombinovaný brusný kámen japonského typu Seburo ExtraSharp, zrnitost 600/1500. Jedna strana se zrnitostí 600 vhodná na hrubé předbroušení, druhá strana se zrnitostí 1500 vhodná pro dobroušení. Brusné kameny Seburo ExtraSharp jsou vyrobeny z vysoce kvalitního korundu (oxidu hlinitého). Tento materiál je extrémně trvanlivý a ostří na maximální možné úrovni. Všestrannost tohoto brusného kamene můžete vyzkoušet nejen na kuchyňských  nožích, ale můžete nabrousit nůžky, sekery, břitvy, dláta,...
595 Kč
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 400/1000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 400/1000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 400/1000 Kombinovaný brusný kámen japonského typu Seburo ExtraSharp, zrnitost 400/1000. Jedna strana se zrnitostí 400 vhodná na hrubé předbroušení, druhá strana se zrnitostí 1000 vhodná pro dobroušení. Brusné kameny Seburo ExtraSharp jsou vyrobeny z vysoce kvalitního korundu (oxidu hlinitého). Tento materiál je extrémně trvanlivý a ostří na maximální možné úrovni. Všestrannost tohoto brusného kamene můžete vyzkoušet nejen na kuchyňských  nožích, ale můžete nabrousit nůžky, sekery, břitvy, dláta,...
595 Kč

Varianty:
AKCE 1+1 Nůž na ovoce a zeleninu Seburo SARADA Damascus 95mm +...
AKCE 1+1 Nůž na ovoce a zeleninu Seburo SARADA Damascus 95mm +... 1790 Kč
AKCE 1+1 Kuchyňský univerzální nůž Seburo SARADA Damascus 130mm...
AKCE 1+1 Kuchyňský univerzální nůž Seburo SARADA Damascus 130mm... 1880 Kč
AKCE 1+1 Vykosťovací nůž Seburo SARADA Damascus 150mm + Honesuki...
AKCE 1+1 Vykosťovací nůž Seburo SARADA Damascus 150mm + Honesuki... 2220 Kč
AKCE 1+1 Plátkovací nůž Seburo SARADA Damascus 200mm + Honesuki...
AKCE 1+1 Plátkovací nůž Seburo SARADA Damascus 200mm + Honesuki... 2230 Kč
AKCE 1+1 Nůž na ovoce a zeleninu Seburo SARADA Damascus 95mm +...
AKCE 1+1 Nůž na ovoce a zeleninu Seburo SARADA Damascus 95mm +... 2240 Kč

  • Technické charakteristiky
    Čístá váha: 0,380 kg
    Materiál čepele: Damascénská ocel
    Délka čepele: 13 cm
    Délka celého nože: 25 cm
    Materiál rukojeti: G10
    Nože podle použití: Honesuki
    V dárkovém balení: Ano
  • Popis
    Cenově zvýhodněná sada 1+1

    Honesuki je tradiční japonský nůž především na dělení a čištění drůbeže - japonský typ vykosťovacího nože s oboustranným ostřím. Díky svému trojúhelníkovému tvaru a ostré špičce se skvěle hodí ke zpracování drůbeže a ryb. Svou délkou pak skvěle zastoupí Gyuto při krájení masa. Někdy se používá i k loupání a okrajování ovoce a zeleniny. Střední vrstva tohoto nože je zhotovena z oceli VG-10, vyznačující se vysokým obsahem uhlíku. Díky tomu má nůž vynikající krájecí vlastnosti – značnou ostrost i kvalitní řez.

    Nůž Honesuki je další jedinečný zástupce z řady Seburo SARADA, kterou vřele doporučujeme všem zapáleným domácím kuchařům. Jde o klasický nůž japonského typu z damaškové oceli (damascus steel). Přes své rozměry čepele je nůž velice lehký a vyvážený.

    Elegantní rukojeť nožů je vyrobena  ze stabilního ultra-premium materiálu G10, který má několik hlavních výhod:
    - absence smršťování - dokonale udržuje tvar a zaručuje stabilitu původních rozměrů;
    - ideální geometrie po celou dobu používání;
    - nevstřebává kapaliny;
    - pevnost, odolnost proti opotřebení a mechanickým poškozením, odolnost proti nárazům;
    - antikorozní vlastnosti - materiál se nebojí vlhkosti, nízkých a vysokých teplot;
    - nevstřebává pachy;
    - neklouže v ruce, i v podmínkách zvýšené vlhkosti.

    Lze ji pohodlně uchopit do ruky, neklouže a je odolná vůči agresivnímu prostředí

    Série nožů SARADA se vyznačuje vysokou kvalitou materiálů a univerzálním designem. Všechny nože jsou vyrobeny z vysoce pevné oceli VG-10 s tvrdostí 61 RC v obložení z damasku, což zaručuje jejich dlouhou životnost, spolehlivost a zároveň krásu čepele. Ocel VG-10 byla speciálně vyvinuta společností Takefu Special Steel Co., Ltd. (Japonsko) pro potřeby nožířského průmyslu. Používáme ji při výrobě nožů, stejně jako mnoho dalších japonských značek. Viskozita této oceli je dostatečná k udržení ostří i při kalení na tvrdost 60-62 RC.

    Typ nože: tradiční japonský

    Určení: Honesuki

    Délka čepele: 130 mm

    Celková délka: 250 mm

    Hmotnost:  135 g

    Materiál čepele: damscenská ocel, 67 vrstev

    Značka materiálu čepele: VG-10

    Tloušťka čepele: 2,2 mm

    Tvrdost: 60 HRc

    Typ ostří: rovnoměrný

    Forma ostření: symetrická, úhel 15° na stranu

    Materiál rukojeti: G10

    Barva rukojeti: černá

    SARADA-800 (1)

    Série SARADA zahrnuje různé druhy nožů určených pro různé kuchařské úkoly - od univerzálních nožů po specializované nože pro určité druhy potravin. Každý nůž má svůj jedinečný design, který kombinuje funkčnost a estetiku. Nože ze série SARADA budou skvělým doplňkem vaší kuchyně, stejně jako skvělým dárkem pro přátele a blízké, kteří si váží kvalitního kuchyňského vybavení.

    Premiová značka kuchyňských nožů SEBURO představuje elegantní klasiku japonských a evropských nožů, skládající se z několika sérií: univerzální SARADAvynikající SUBAJA a nadstandardní HOKORI a HOGANI s rukojeťmi z olivového a ořechového dřeva. Základem každého modelu je vysoce kvalitní ocel s unikátní geometrií čepelí a ergonomickými rukojeťmi. Naše nože spojují tradiční prvky s inovacemi, poskytují pohodlí, styl a nepřekonatelný výkon ve vaší kuchyni. Objevte svět dokonalého krájení s noži SEBURO a užijte si proces přípravy oblíbených jídel!


    Označovaný jako nůž mistra kuchaře, Seburo SARADA Kiritsuke 180mm nabízí špičkový výkon v krájení a univerzálnost – což z něj činí dokonalý všestranný přípravný nůž.  Nůž Kiritsuke je určen pro krájení na plátky, kostky a sekání ovoce, zeleniny a veškerých dalších potravin. Kiritsuke je tradiční japonský nůž velice oblíbený mezi kuchaři. S nožem Kiritsuke velice snadno nakrájíte suroviny na drobné kostičky nebo tenké nudličky.

    Kiritsuke nůž Seburo SARADA je nůž s délkou čepele 180 mm a je vyrobený z vysoce kvalitní damaškové oceli s vysokým obsahem uhlíku. Protože jde o japonský nůž, je možné, že si na práci s ním budete chvíli zvykat. Ale věřte nám, jde to rychle, protože jej nebudete chtít dát z ruky…

    Série nožů SARADA se vyznačuje vysokou kvalitou materiálů a univerzálním designem. Všechny nože jsou vyrobeny z vysoce pevné oceli VG-10 s tvrdostí 61 RC v obložení z damasku, což zaručuje jejich dlouhou životnost, spolehlivost a zároveň krásu čepele. Ocel VG-10 byla speciálně vyvinuta společností Takefu Special Steel Co., Ltd. (Japonsko) pro potřeby nožířského průmyslu. Používáme ji při výrobě nožů, stejně jako mnoho dalších japonských značek. Viskozita této oceli je dostatečná k udržení ostří i při kalení na tvrdost 60-62 RC. Střední vrstva tohoto nože je zhotovena z oceli VG-10, vyznačující se vysokým obsahem uhlíku. Díky tomu má nůž vynikající krájecí vlastnosti – značnou ostrost i kvalitní řez.

    WhatsApp Image 2024-03-20 at 13.14.54

    Rukojeti nožů jsou vyrobeny ze skelného laminátu G10, který má několik hlavních výhod:

    - absence smršťování - dokonale udržuje tvar a zaručuje stabilitu původních rozměrů;
    - ideální geometrie po celou dobu používání;
    - nevstřebává kapaliny;
    - pevnost, odolnost proti opotřebení a mechanickým poškozením, odolnost proti nárazům;
    - antikorozní vlastnosti - materiál se nebojí vlhkosti, nízkých a vysokých teplot;
    - nevstřebává pachy;
    - neklouže v ruce, i v podmínkách zvýšené vlhkosti.

    Délka rukojeti:        130 mm

    Délka čepele:          180 mm
    Celková délka:        310 mm
    Hmotnost:              200 g

    Čepel Kiritsuke nože Seburo SARADA Damascus 180mm je silná 2,2 mm. Je vyrobená ze 67 vrstev damaškové oceli s tvrdostí 60 HRc, jádro je zhotovené z oceli VG-10 s vysokým obsahem uhlíku. Nůž je proto velmi odolný a má vynikající krájecí vlastnosti – značnou ostrost i kvalitní řez

    Doporučení a údržba:

    Nůž jako celek:
    ✅ Nůž Kiritsuke Seburo SARADA Damascus 180mm z damaškové oceli nikdy nemyjte v myčce na nádobí.
    ✅ Po použití nůž ručně umyjte a ihned osušte, případně i potřete olejem. Jinak by částečky na ostří nože mohly začít korodovat a zanechat na noži nevzhledné skvrny.
    ✅ Nepoužívejte kuchařský nůž z damaškové oceli ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.
    ✅ Nepoužívejte nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.    
    ✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem nebo nárazem.
    ✅ Pokud víte, že nůž z damaškové oceli nebudete delší dobu potřebovat, je vhodné jej potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.
    ✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi!

    Ostření nože: 

    Ostří nože je rovnoměrné, ostření se tedy provádí symetricky, s úhlem 15° na stranu.

    V Kiritsuke noži Seburo SARADA Damascus 180mm získáváte jedinečný a tradiční produkt, který vám bude výborně sloužit celá léta. Každý nůž je zabalen v krásné krabičce, takže dárkové balení máte vyřešeno a můžete jej směle věnovat někomu blízkému. Anebo, stejně jako my, si jej klidně nechte pro sebe a uvidíte, že si vaření v japonském stylu budete užívat, stejně jako my!

    Typ nože: tradiční japonský

    Určení: Kiritsuke (Santoku, šéfkuchařský)

    Délka čepele: 180 mm

    Celková délka: 310 mm

    Hmotnost:  245 g

    Materiál čepele: Damašková ocel, 67 vrstev

    Značka materiálu čepele: VG-10

    Tloušťka čepele: 2,2 mm

    Tvrdost: 60 HRc

    Typ ostří: rovnoměrný

    Forma ostření: symetrická, úhel 15° na stranu

    Materiál rukojeti: G10

    Série SARADA zahrnuje různé druhy nožů určených pro různé kuchařské úkoly - od univerzálních nožů po specializované nože pro určité druhy potravin. Každý nůž má svůj jedinečný design, který kombinuje funkčnost a estetiku. Nože ze série SARADA budou skvělým doplňkem vaší kuchyně, stejně jako skvělým dárkem pro přátele a blízké, kteří si váží kvalitního kuchyňského vybavení.

    Premiová značka kuchyňských nožů SEBURO představuje elegantní klasiku japonských a evropských nožů, skládající se z několika sérií: univerzální SARADAvynikající SUBAJA a nadstandardní HOKORI a HOGANI s rukojeťmi z olivového a ořechového dřeva. Základem každého modelu je vysoce kvalitní ocel s unikátní geometrií čepelí a ergonomickými rukojeťmi. Naše nože spojují tradiční prvky s inovacemi, poskytují pohodlí, styl a nepřekonatelný výkon ve vaší kuchyni. Objevte svět dokonalého krájení s noži SEBURO a užijte si proces přípravy oblíbených jídel!

Doporučujeme zakoupit společně se zbožím (vše skladem):
1-3 z 3
Podobné zboží:
Santoku nůž Seburo HOKORI Damascus Elite 175mm Skladem
2195 Kč s DPH