0

Nůž na ovoce a zeleninu Seburo HOGANI Damascus 85mm + Vykosťovací nůž Seburo HOGANI Damascus 140mm

AKCE 1+1
Damaškový
+
AKCE 1+1
SLEVA 10%
Nůž na ovoce a zeleninu Seburo HOGANI Damascus 85mm + Vykosťovací nůž Seburo HOGANI Damascus 140mm  
Číslo produktu: 55271+55270
Váha dodávky: 0,605 kg

3040,-  Ušetříte: 305,-
2735,- s DPH
Akční cena pouze do 21.04.2024
Skladem v eshopu: více než 5 ks
Doporučené příslušenství (vše skladem):
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 1000/6000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 1000/6000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 1000/6000 Kombinovaný brusný kámen japonského typu Seburo ExtraSharp, zrnitost 1000/6000.  Brusný kámen ExtraSharp 1000/6000 je považován za nejuniverzálnější. Právě tato zrnitost pomůže nejefektivněji provádět dva úkoly současně: předběžné ostření (odstranění mikrodefektů a stopy po činnosti z ostří) a dokončovací ostření (do dokonalého stavu). Japonské vodní brusné kameny se snadno používají i pro začátečníky. S jejich pomocí můžete doma naostřit nože s vysokou tvrdostí oceli, aniž byste šli do...
595 Kč
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 2000/5000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 2000/5000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 2000/5000 Kombinovaný brusný kámen japonského typu Seburo ExtraSharp, zrnitost 2000/5000. Hrubší strana zrna rychle vyrovná a naostří ostří. A opak pomůže čepel do dokonalého stavu. Japonské vodní brusné kameny se snadno používají i pro začátečníky. S jejich pomocí můžete doma naostřit nože s vysokou tvrdostí oceli, aniž byste šli do specializované dílny. Před použitím se umístí na několik minut do vody. Z tohoto důvodu se v procesu ostření uvolňuje suspenze, která hraje roli lubrikantu. Díky rozdílné...
595 Kč
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 400/1000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 400/1000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 400/1000 Kombinovaný brusný kámen japonského typu Seburo ExtraSharp, zrnitost 400/1000. Jedna strana se zrnitostí 400 vhodná na hrubé předbroušení, druhá strana se zrnitostí 1000 vhodná pro dobroušení. Brusné kameny Seburo ExtraSharp jsou vyrobeny z vysoce kvalitního korundu (oxidu hlinitého). Tento materiál je extrémně trvanlivý a ostří na maximální možné úrovni. Všestrannost tohoto brusného kamene můžete vyzkoušet nejen na kuchyňských  nožích, ale můžete nabrousit nůžky, sekery, břitvy, dláta,...
595 Kč

Varianty:
Nůž na ovoce a zeleninu Seburo HOGANI Damascus 85mm +...
Nůž na ovoce a zeleninu Seburo HOGANI Damascus 85mm +... 2735 Kč
Nůž na ovoce a zeleninu Seburo HOGANI Damascus 85mm + Plátkovací...
Nůž na ovoce a zeleninu Seburo HOGANI Damascus 85mm + Plátkovací... 2870 Kč
Vykosťovací nůž Seburo HOGANI Damascus 140mm + Plátkovací nůž...
Vykosťovací nůž Seburo HOGANI Damascus 140mm + Plátkovací nůž... 3185 Kč
Nůž na ovoce a zeleninu Seburo HOGANI Damascus 85mm + Nakiri nůž...
Nůž na ovoce a zeleninu Seburo HOGANI Damascus 85mm + Nakiri nůž... 3525 Kč
Nůž na ovoce a zeleninu Seburo HOGANI Damascus 85mm +...
Nůž na ovoce a zeleninu Seburo HOGANI Damascus 85mm +... 3780 Kč

  • Technické charakteristiky
    Čístá váha: 0,210 kg
    Materiál čepele: Damascénská ocel
    Délka čepele: 8,5 cm
    Délka celého nože: 20,5 cm
    Materiál rukojeti: Ořech
    Nože podle použití: Nože na zeleninu
  • Popis
    Cenově zvýhodněná sada 1+1

    Nůž na ovoce a zeleninu Seburo HOGANI z japonské damaškové oceli.

    Ucelená řada Seburo HOGANI, kterou vřele doporučujeme zapáleným domácím kuchařům, obsahuje také tento nůž na ovoce a zeleninu. Jak jeho název napovídá, je určen primárně k loupání ovoce a zeleniny. Nejste-li tedy kamarádi s klasickou škrabkou, tak je to určitě ta správná volba.

    Nůž na ovoce a zeleninu Seburo HOGANI má zkrácenou čepel a specifický tvar, což se hodí zvláště při práci s ovocem a zeleninou nepravidelných tvarů. Je vyrobený z vysoce kvalitní damaškové japonské oceli. Pohodlná rukojeť evropského typu je z přírodního ořechového dřeva a snadno se drží. Máte-li tedy stejně jako my slabost pro prověřenou tradici v moderním kabátě, oceníte jeho jedinečné vlastnosti.

    V noži na ovoce a zeleninu Seburo HOGANI se elegantně snoubí evropská a japonská tradice i klasické a moderní materiály. Vzniká tak jedinečná kombinace, kterou si prostě zamilujete.

    Délka rukojeti:        120 mm
    Délka čepele:          85 mm
    Celková délka:        205 mm
    Hmotnost:               70 g

    Čepel nože na ovoce a zeleninu Seburo HOGANI je silná 2 mm. Série nožů HOGANI se vyznačuje vysokou kvalitou materiálů a výrazným designem. Všechny nože jsou vyrobeny z vysoce pevné oceli VG-10 s tvrdostí 61 RC v damaškových obkladech, což zaručuje jejich dlouhou životnost, spolehlivost a zároveň krásu čepele. VG-10 byla speciálně vyvinuta společností Takefu Special Steel Co., Ltd. (Japonsko) pro potřeby nožířského průmyslu. Používáme ji ve výrobě nožů, stejně jako mnoho dalších japonských značek. Viskozita této oceli je dostatečná k udržení řezné hrany i při kalení na tvrdost 60-62 RC. 

    Elegantní rukojeť evropského typu je příjemná do ruky a je vyrobená z ořechového dřeva, což je ekologický a velmi odolný materiál s dlouhou životností. Navíc jde opět, podobně jako u damaškové oceli, o tisíce let starý materiál prověřený léty používání v kuchyních po celém světě. Vyžaduje sice občasnou údržbu, ale díky modernímu zpracování dřeva se jí není třeba obávat. Kovová podložka čepele osazená v rukojeti zabraňuje hromadění skvrn a nečistot na rukojeti, čímž se zvyšuje hygiena a snadnost údržby celého nože.

    Doporučení a údržba:

    Nůž jako celek:

    ✅ Nůž na ovoce a zeleninu Seburo HOGANI z damaškové oceli nikdy nemyjte v myčce na nádobí.
    ✅ Po použití nůž ručně umyjte a ihned osušte, případně i potřete olejem. Jinak by částečky na ostří nože mohly začít korodovat a zanechat na noži nevzhledné skvrny.
    ✅ Nepoužívejte nůž z damaškové oceli ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.
    ✅ Nepoužívejte nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.   
    ✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem nebo nárazem.
    ✅ Pokud víte, že nůž z damaškové oceli nebudete delší dobu potřebovat, je vhodné jej potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.
    ✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi!

    Údržba rukojeti:

    Rukojeť z ořechového dřeva vyžaduje občasnou péči. Dřevo je živý materiál, a proto k němu tak musíme přistupovat. I když je řádně vyschlé, reaguje na změnu vlhkosti, takže může docházet k jeho zkroucení nebo i prasknutí. Těmto změnám lze předejít dodržováním dvou jednoduchých zásad:

    ✅ Před prvním použitím doporučujeme rukojeť důkladně potřít olivovým či slunečnicovým olejem. Tím se zlepší její přirozená odolnost proti vlhku. Olej naneste na celý povrch a po chvíli setřete nevstřebané množství ubrouskem.
    ✅ Při pravidelném používání a mytí doporučujeme ošetření olejem občas zopakovat.

    Ostření nože

    Ostří nože je rovnoměrné, evropského typu. Ostření se tedy provádí symetricky, s úhlem 15° na stranu. Na broušení doporučujeme používat ocílku.

    Nůž na ovoce a zeleninu Seburo HOGANI je jedinečný produkt, který vám bude při troše péče výborně sloužit celá léta. Každý nůž je zabalen v krásné krabičce, takže dárkové balení máte vyřešeno a můžete jej směle věnovat někomu blízkému. Anebo si jej klidně nechte pro sebe a uvidíte, že kuchyňskou škrabku již nevezmete do ruky!

    Představujeme vám řadu nožů HOGANI od známé značky SEBURO. Tato řada nožů je vyrobena z vysoce kvalitní oceli, což zaručuje jejich pevnost a odolnost. Rukojeti nožů jsou vyrobeny z ořechového dřeva, které jim dodává stylový a elegantní vzhled. Série nožů HOGANI zahrnuje široký výběr nožů, které jsou vhodné pro řešení jakýchkoli kuchařských úkolů. Zde najdete univerzální nože i specializované nože pro určité typy práce na kuchyňském stole. Každý nůž z této série má jedinečný design a tvar, které zajišťují pohodlné a efektivní použití. Kupujete-li nože z řady HOGANI, získáte nejen kvalitní nástroj pro přípravu jídla, ale také ozdobu pro vaši kuchyni. Tyto nože budou skvělým dárkem pro každého milovníka kulinářství.

    Premiová značka kuchyňských nožů SEBURO představuje elegantní klasiku japonských a evropských nožů. Základem každého modelu je vysoce kvalitní ocel s unikátní geometrií čepelí a ergonomickými rukojeťmi. Naše nože spojují tradiční prvky s inovacemi, poskytují pohodlí, styl a nepřekonatelný výkon ve vaší kuchyni. Objevte svět dokonalého krájení s noži SEBURO a užijte si proces přípravy vašich oblíbených jídel!


    Vykosťovací nůž Seburo HOGANI z japonské damaškové oceli.

    Vykosťovací nůž je další jedinečný zástupce z řady Seburo HOGANI, kterou vřele doporučujeme zapáleným domácím kuchařům. Máte-li stejně jako my slabost pro prověřenou tradici v moderním kabátě, tak toto je určitě správná volba. Díky speciální čepeli je ideální na vykosťování a odkrajování masa, na porcování či odřezávání šlach a tučných částí. Takže práce se syrovým masem vám půjde snadno od ruky.

    Vykosťovací nůž Seburo HOGANI má zúženou čepel, což se hodí zvláště při práci okolo kloubů a kostí. Je vyrobený z vysoce kvalitní damaškové oceli. Pohodlná rukojeť evropského typu je z přírodního ořechového dřeva a snadno se drží.

    Ve vykosťovacím noži Seburo HOGANI se elegantně snoubí evropská a japonská tradice i klasické a moderní materiály. Vzniká tak jedinečná kombinace, kterou si prostě zamilujete.

    Délka rukojeti:        140 mm
    Délka čepele:         140 mm
    Celková délka:       280 mm
    Hmotnost:              140 g

    Čepel vykosťovacího nože Seburo HOGANI je silná 2,1 mm. Série nožů HOGANI se vyznačuje vysokou kvalitou materiálů a výrazným designem. Všechny nože jsou vyrobeny z vysoce pevné oceli VG-10 s tvrdostí 61 RC v damaškových obkladech, což zaručuje jejich dlouhou životnost, spolehlivost a zároveň krásu čepele. VG-10 byla speciálně vyvinuta společností Takefu Special Steel Co., Ltd. (Japonsko) pro potřeby nožířského průmyslu. Používáme ji ve výrobě nožů, stejně jako mnoho dalších japonských značek. Viskozita této oceli je dostatečná k udržení řezné hrany i při kalení na tvrdost 60-62 RC.

    Elegantní rukojeť evropského typu je příjemná do ruky a je vyrobená z ořechového dřeva, což je ekologický a velmi odolný materiál s dlouhou životností. Navíc jde opět, podobně jako u damaškové oceli, o tisíce let starý materiál prověřený léty používání v kuchyních po celém světě. Vyžaduje sice občasnou údržbu, ale díky modernímu zpracování dřeva se jí není třeba obávat. Kovová podložka čepele osazená v rukojeti zabraňuje hromadění skvrn a nečistot na rukojeti, čímž se zvyšuje hygiena a snadnost údržby celého nože.

    Doporučení a údržba:

    Nůž jako celek:

    Vykosťovací nůž Seburo HOGANI z damaškové oceli nikdy nemyjte v myčce na nádobí.
    ✅ Po použití nůž ručně umyjte a ihned osušte, případně i potřete olejem. Jinak by částečky na ostří nože mohly začít korodovat a zanechat na noži nevzhledné skvrny.
    ✅ Nepoužívejte nůž z damaškové oceli ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.
    ✅ Nepoužívejte nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.   
    ✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem nebo nárazem.
    ✅ Pokud víte, že nůž z damaškové oceli nebudete delší dobu potřebovat, je vhodné jej potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.
    ✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi!

    Údržba rukojeti:

    Rukojeť z ořechového dřeva vyžaduje občasnou péči. Dřevo je živý materiál, a proto k němu tak musíme přistupovat. I když je řádně vyschlé, reaguje na změnu vlhkosti, takže může docházet k jeho zkroucení nebo i prasknutí. Těmto změnám lze předejít dodržováním dvou jednoduchých zásad:

    ✅ Před prvním použitím doporučujeme rukojeť důkladně potřít olivovým či slunečnicovým olejem. Tím se zlepší její přirozená odolnost proti vlhku. Olej naneste na celý povrch a po chvíli setřete nevstřebané množství ubrouskem.
    ✅ Při pravidelném používání a mytí doporučujeme ošetření olejem občas zopakovat.

    Ostření nože

    Ostří nože je rovnoměrné, evropského typu. Ostření se tedy provádí symetricky, s úhlem 15° na stranu. Na broušení doporučujeme používat ocílku.

    Vykosťovací nůž Seburo HOGANI je jedinečný produkt, který vám bude výborně sloužit celá léta. Každý nůž je zabalen v krásné krabičce, takže dárkové balení máte vyřešeno a můžete jej směle věnovat někomu blízkému. Anebo si jej klidně nechte pro sebe a uvidíte, že jste zvolili správně!

    Typ nože: evropského typu

    Určení: vykosťovací

    Délka čepele: 150 mm

    Celková délka: 280 mm

    Hmotnost: 140 g

    Materiál čepele: damscenská ocel, 67 vrstev

    Značka materiálu čepele: AUS-10+

    Tloušťka čepele: 2,1 mm

    Tvrdost: 60 HRc

    Typ ostří: rovnoměrný

    Forma ostření: symetrická, úhel 15° na stranu

    Materiál rukojeti: ořechové dřevo

    Představujeme vám řadu nožů HOGANI od známé značky SEBURO. Tato řada nožů je vyrobena z vysoce kvalitní oceli, což zaručuje jejich pevnost a odolnost. Rukojeti nožů jsou vyrobeny z ořechového dřeva, které jim dodává stylový a elegantní vzhled. Série nožů HOGANI zahrnuje široký výběr nožů, které jsou vhodné pro řešení jakýchkoli kuchařských úkolů. Zde najdete univerzální nože i specializované nože pro určité typy práce na kuchyňském stole. Každý nůž z této série má jedinečný design a tvar, které zajišťují pohodlné a efektivní použití. Kupujete-li nože z řady HOGANI, získáte nejen kvalitní nástroj pro přípravu jídla, ale také ozdobu pro vaši kuchyni. Tyto nože budou skvělým dárkem pro každého milovníka kulinářství.

    Premiová značka kuchyňských nožů SEBURO představuje elegantní klasiku japonských a evropských nožů. Základem každého modelu je vysoce kvalitní ocel s unikátní geometrií čepelí a ergonomickými rukojeťmi. Naše nože spojují tradiční prvky s inovacemi, poskytují pohodlí, styl a nepřekonatelný výkon ve vaší kuchyni. Objevte svět dokonalého krájení s noži SEBURO a užijte si proces přípravy vašich oblíbených jídel!

Doporučujeme zakoupit společně se zbožím (vše skladem):
1-3 z 3