0

AKCE 1+1 Kiritsuke (mistr-šéf, santoku) nůž Seburo SUBAJA Damascus 180mm + Šéfkuchařský nůž Seburo SUBAJA Damascus 200mm

AKCE 1+1
Damaškový
Tip na dárek
+
AKCE 1+1
SLEVA 10%
AKCE 1+1 Kiritsuke (mistr-šéf, santoku) nůž Seburo SUBAJA Damascus 180mm + Šéfkuchařský nůž Seburo SUBAJA Damascus 200mm  
Číslo produktu: 55227+55222
Váha dodávky: 0,865 kg

3720,-  Ušetříte: 375,-
3345,- s DPH
Skladem v eshopu: více než 5 ks
Doprava zdarma!

Zabaleno v dárkové krabičce!

Doporučené příslušenství (vše skladem):
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 2000/5000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 2000/5000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 2000/5000 Kombinovaný brusný kámen japonského typu Seburo ExtraSharp, zrnitost 2000/5000. Hrubší strana zrna rychle vyrovná a naostří ostří. A opak pomůže čepel do dokonalého stavu. Japonské vodní brusné kameny se snadno používají i pro začátečníky. S jejich pomocí můžete doma naostřit nože s vysokou tvrdostí oceli, aniž byste šli do specializované dílny. Před použitím se umístí na několik minut do vody. Z tohoto důvodu se v procesu ostření uvolňuje suspenze, která hraje roli lubrikantu. Díky rozdílné...
595 Kč
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 600/1500
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 600/1500
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 600/1500 Kombinovaný brusný kámen japonského typu Seburo ExtraSharp, zrnitost 600/1500. Jedna strana se zrnitostí 600 vhodná na hrubé předbroušení, druhá strana se zrnitostí 1500 vhodná pro dobroušení. Brusné kameny Seburo ExtraSharp jsou vyrobeny z vysoce kvalitního korundu (oxidu hlinitého). Tento materiál je extrémně trvanlivý a ostří na maximální možné úrovni. Všestrannost tohoto brusného kamene můžete vyzkoušet nejen na kuchyňských  nožích, ale můžete nabrousit nůžky, sekery, břitvy, dláta,...
595 Kč
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 400/1000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 400/1000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 400/1000 Kombinovaný brusný kámen japonského typu Seburo ExtraSharp, zrnitost 400/1000. Jedna strana se zrnitostí 400 vhodná na hrubé předbroušení, druhá strana se zrnitostí 1000 vhodná pro dobroušení. Brusné kameny Seburo ExtraSharp jsou vyrobeny z vysoce kvalitního korundu (oxidu hlinitého). Tento materiál je extrémně trvanlivý a ostří na maximální možné úrovni. Všestrannost tohoto brusného kamene můžete vyzkoušet nejen na kuchyňských  nožích, ale můžete nabrousit nůžky, sekery, břitvy, dláta,...
595 Kč

Varianty:
AKCE 1+1 Nůž na ovoce a zeleninu Seburo SUBAJA Damascus 95mm +...
AKCE 1+1 Nůž na ovoce a zeleninu Seburo SUBAJA Damascus 95mm +... 2445 Kč
AKCE 1+1 Nůž na ovoce a zeleninu Seburo SUBAJA Damascus 95mm +...
AKCE 1+1 Nůž na ovoce a zeleninu Seburo SUBAJA Damascus 95mm +... 2510 Kč
AKCE 1+1 Kuchyňský univerzální nůž Seburo SUBAJA Damascus 130mm...
AKCE 1+1 Kuchyňský univerzální nůž Seburo SUBAJA Damascus 130mm... 2535 Kč
AKCE 1+1 Kuchyňský univerzální nůž Seburo SUBAJA Damascus 130mm...
AKCE 1+1 Kuchyňský univerzální nůž Seburo SUBAJA Damascus 130mm... 2600 Kč
AKCE 1+1 Honesuki (vykosťovací, univerzální) nůž Seburo SUBAJA...
AKCE 1+1 Honesuki (vykosťovací, univerzální) nůž Seburo SUBAJA... 2790 Kč

  • Technické charakteristiky
    Čístá váha: 0,405 kg
    Materiál čepele: Damascénská ocel
    Délka čepele: 18 cm
    Délka celého nože: 31 cm
    Materiál rukojeti: dřevo Pakka
    Nože podle použití: Kuchařský nůž
    V dárkovém balení: Ano
  • Popis
    Cenově zvýhodněná sada 1+1

    Označovaný jako nůž mistra kuchaře, Seburo SUBAJA Kiritsuke 180mm nabízí špičkový výkon v krájení a univerzálnost – což z něj činí dokonalý všestranný přípravný nůž.  Nůž Kiritsuke je určen pro krájení na plátky, kostky a sekání ovoce, zeleniny a veškerých dalších potravin. Kiritsuke je tradiční japonský nůž velice oblíbený mezi kuchaři. S nožem Kiritsuke velice snadno nakrájíte suroviny na drobné kostičky nebo tenké nudličky.

    Kiritsuke nůž Seburo SUBAJA je nůž s délkou čepele 180 mm a je vyrobený z vysoce kvalitní damaškové oceli s vysokým obsahem uhlíku. Protože jde o japonský nůž, je možné, že si na práci s ním budete chvíli zvykat. Ale věřte nám, jde to rychle, protože jej nebudete chtít dát z ruky…

    V Kiritsuke noži Seburo SUBAJA Damascus 180mm si pořizujete japonskou tradici spojující klasické a moderní materiály. Vzniká tak jedinečná kombinace, kterou si prostě zamilujete.

    Střední vrstva tohoto nože je zhotovena z oceli VG-10, vyznačující se vysokým obsahem uhlíku. Díky tomu má nůž vynikající krájecí vlastnosti – značnou ostrost i kvalitní řez.

    Elegantní rukojeť je vyrobena z dřeva Pakka, která tak jako celý nůž opět vyniká svojí odolností.

    Kovová podložka je velmi hygienická a zabraňuje hromadění skvrn a nečistot mezi čepelí a rukojetí. 

    V Kiritsuke noži Seburo SUBAJA Damascus 180mm získáváte jedinečný a tradiční produkt, který vám bude výborně sloužit celá léta. Každý nůž je zabalen v krásné krabičce, takže dárkové balení máte vyřešeno a můžete jej směle věnovat někomu blízkému. Anebo, stejně jako my, si jej klidně nechte pro sebe a uvidíte, že si vaření v japonském stylu budete užívat, stejně jako my!

    Typ nože: tradiční japonský

    Určení: Kiritsuke (mistr-šéf, santoku)

    Délka čepele: 180 mm

    Celková délka: 310 mm

    Hmotnost: 220 g

    Materiál čepele: Damašková ocel, 67 vrstev

    Značka materiálu čepele: VG-10

    Tloušťka čepele: 2,2 mm

    Tvrdost: 60 HRc

    Typ ostří: rovnoměrný

    Forma ostření: symetrická, úhel 15° na stranu

    Materiál rukojeti: dřevo Pakka, full-tang

    Série nožů SUBAJA se vyznačuje vysokou kvalitou materiálů a výrazným designem. Všechny nože jsou vyrobeny z vysoce pevné oceli VG-10 s tvrdostí 61 RC v damaškových obkladech, což zaručuje jejich dlouhou životnost, spolehlivost a zároveň krásu čepele. VG-10 byla speciálně vyvinuta společností Takefu Special Steel Co., Ltd. (Japonsko) pro potřeby nožířského průmyslu. Používáme ji ve výrobě nožů, stejně jako mnoho dalších japonských značek. Viskozita této oceli je dostatečná k udržení řezné hrany i při kalení na tvrdost 60-62 RC.

    Rukojeti nožů jsou vyrobeny z Pakka Wood "kontrastního dřeva", které jim dodává stylový vzhled a příjemnou texturu, mezi jehož hlavní výhody patří:
    - žádné smrštění - výborně si drží tvar a zaručuje stabilitu původních rozměrů;
    - ideální geometrie po celou dobu používání;
    - neabsorbuje tekutiny;
    - odolnost, odolnost proti opotřebení a mechanickému poškození, nárazuvzdornost;
    - protikorozní vlastnosti - materiál není ovlivněn vlhkostí, nízkými ani vysokými teplotami;
    - neabsorbuje pachy;
    - neklouže v ruce, ani za podmínek zvýšené vlhkosti.

    Série SUBAJA zahrnuje široký sortiment nožů, určených pro různé úkoly v kuchyni - od univerzálních po specializované. Každý nůž má unikátní design, který spojuje funkčnost a krásu. Tyto nože se stanou nejen nezbytným pomocníkem ve vaší kuchyni, ale také skvělým dárkem pro přátele, rodinu a blízké. Ocení kvalitu, styl a pohodlí používání těchto nožů.

    Premiová značka kuchyňských nožů SEBURO představuje elegantní klasiku japonských a evropských nožů, skládající se z několika sérií: univerzální SARADAvynikající SUBAJA a nadstandardní HOKORI a HOGANI s rukojeťmi z olivového a ořechového dřeva. Základem každého modelu je vysoce kvalitní ocel s unikátní geometrií čepelí a ergonomickými rukojeťmi. Naše nože spojují tradiční prvky s inovacemi, poskytují pohodlí, styl a nepřekonatelný výkon ve vaší kuchyni. Objevte svět dokonalého krájení s noži SEBURO a užijte si proces přípravy oblíbených jídel!


    Nůž „Chef“ s dlouhou širokou čepelí je v domácích i v profesionálních kuchyních prostě nepostradatelný. Je vhodný pro většinu typů úkonů a prakticky pro práci se všemi typy potravin. Představuje základní součást "kuchyňské trojice".

    Střední vrstva tohoto nože je zhotovena z oceli VG-10, vyznačující se vysokým obsahem uhlíku. Díky tomu má nůž vynikající krájecí vlastnosti – značnou ostrost i kvalitní řez.

    Elegantní rukojeť je vyrobena z dřeva Pakka, která tak jako celý nůž opět vyniká svojí odolností.

    Kovová podložka je velmi hygienická a zabraňuje hromadění skvrn a nečistot mezi čepelí a rukojetí. 

    Typ nože: evropského typu

    Určení: šéfkuchařský

    Délka čepele: 200 mm

    Celková délka: 330 mm

    Hmotnost: 185 g

    Materiál čepele: damscenská ocel, 67 vrstev

    Značka materiálu čepele: VG-10

    Tloušťka čepele: 2,2 mm

    Tvrdost: 60 HRc

    Typ ostří: rovnoměrný

    Forma ostření: symetrická, úhel 15° na stranu

    Materiál rukojeti: dřevo Pakka, full-tang

    Barva rukojeti: hnědá

    Série nožů SUBAJA se vyznačuje vysokou kvalitou materiálů a výrazným designem. Všechny nože jsou vyrobeny z vysoce pevné oceli VG-10 s tvrdostí 61 RC v damaškových obkladech, což zaručuje jejich dlouhou životnost, spolehlivost a zároveň krásu čepele. VG-10 byla speciálně vyvinuta společností Takefu Special Steel Co., Ltd. (Japonsko) pro potřeby nožířského průmyslu. Používáme ji ve výrobě nožů, stejně jako mnoho dalších japonských značek. Viskozita této oceli je dostatečná k udržení řezné hrany i při kalení na tvrdost 60-62 RC.

    Rukojeti nožů jsou vyrobeny z Pakka Wood "kontrastního dřeva", které jim dodává stylový vzhled a příjemnou texturu, mezi jehož hlavní výhody patří:
    - žádné smrštění - výborně si drží tvar a zaručuje stabilitu původních rozměrů;
    - ideální geometrie po celou dobu používání;
    - neabsorbuje tekutiny;
    - odolnost, odolnost proti opotřebení a mechanickému poškození, nárazuvzdornost;
    - protikorozní vlastnosti - materiál není ovlivněn vlhkostí, nízkými ani vysokými teplotami;
    - neabsorbuje pachy;
    - neklouže v ruce, ani za podmínek zvýšené vlhkosti.

    Série SUBAJA zahrnuje široký sortiment nožů, určených pro různé úkoly v kuchyni - od univerzálních po specializované. Každý nůž má unikátní design, který spojuje funkčnost a krásu. Tyto nože se stanou nejen nezbytným pomocníkem ve vaší kuchyni, ale také skvělým dárkem pro přátele, rodinu a blízké. Ocení kvalitu, styl a pohodlí používání těchto nožů.

    Premiová značka kuchyňských nožů SEBURO představuje elegantní klasiku japonských a evropských nožů, skládající se z několika sérií: univerzální SARADAvynikající SUBAJA a nadstandardní HOKORI a HOGANI s rukojeťmi z olivového a ořechového dřeva. Základem každého modelu je vysoce kvalitní ocel s unikátní geometrií čepelí a ergonomickými rukojeťmi. Naše nože spojují tradiční prvky s inovacemi, poskytují pohodlí, styl a nepřekonatelný výkon ve vaší kuchyni. Objevte svět dokonalého krájení s noži SEBURO a užijte si proces přípravy oblíbených jídel!

Doporučujeme zakoupit společně se zbožím (vše skladem):
1-3 z 3