0

AKCE 1+1 Vykosťovací nůž Seburo SARADA Damascus 150mm + Nakiri nůž Seburo SARADA Damascus 170mm

AKCE 1+1
Damaškový
Tip na dárek
+
AKCE 1+1
SLEVA 10%
AKCE 1+1 Vykosťovací nůž Seburo SARADA Damascus 150mm + Nakiri nůž Seburo SARADA Damascus 170mm  
Číslo produktu: 55210+55206
Váha dodávky: 0,925 kg

3025,-  Ušetříte: 305,-
2720,- s DPH
Skladem v eshopu: více než 5 ks
Doprava zdarma!

Zabaleno v dárkové krabičce!

Doporučené příslušenství (vše skladem):
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 2000/5000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 2000/5000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 2000/5000 Kombinovaný brusný kámen japonského typu Seburo ExtraSharp, zrnitost 2000/5000. Hrubší strana zrna rychle vyrovná a naostří ostří. A opak pomůže čepel do dokonalého stavu. Japonské vodní brusné kameny se snadno používají i pro začátečníky. S jejich pomocí můžete doma naostřit nože s vysokou tvrdostí oceli, aniž byste šli do specializované dílny. Před použitím se umístí na několik minut do vody. Z tohoto důvodu se v procesu ostření uvolňuje suspenze, která hraje roli lubrikantu. Díky rozdílné...
595 Kč
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 600/1500
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 600/1500
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 600/1500 Kombinovaný brusný kámen japonského typu Seburo ExtraSharp, zrnitost 600/1500. Jedna strana se zrnitostí 600 vhodná na hrubé předbroušení, druhá strana se zrnitostí 1500 vhodná pro dobroušení. Brusné kameny Seburo ExtraSharp jsou vyrobeny z vysoce kvalitního korundu (oxidu hlinitého). Tento materiál je extrémně trvanlivý a ostří na maximální možné úrovni. Všestrannost tohoto brusného kamene můžete vyzkoušet nejen na kuchyňských  nožích, ale můžete nabrousit nůžky, sekery, břitvy, dláta,...
595 Kč
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 400/1000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 400/1000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 400/1000 Kombinovaný brusný kámen japonského typu Seburo ExtraSharp, zrnitost 400/1000. Jedna strana se zrnitostí 400 vhodná na hrubé předbroušení, druhá strana se zrnitostí 1000 vhodná pro dobroušení. Brusné kameny Seburo ExtraSharp jsou vyrobeny z vysoce kvalitního korundu (oxidu hlinitého). Tento materiál je extrémně trvanlivý a ostří na maximální možné úrovni. Všestrannost tohoto brusného kamene můžete vyzkoušet nejen na kuchyňských  nožích, ale můžete nabrousit nůžky, sekery, břitvy, dláta,...
595 Kč

Varianty:
AKCE 1+1 Nůž na ovoce a zeleninu Seburo SARADA Damascus 95mm +...
AKCE 1+1 Nůž na ovoce a zeleninu Seburo SARADA Damascus 95mm +... 1860 Kč
AKCE 1+1 Kuchyňský univerzální nůž Seburo SARADA Damascus 130mm...
AKCE 1+1 Kuchyňský univerzální nůž Seburo SARADA Damascus 130mm... 1950 Kč
AKCE 1+1 Vykosťovací nůž Seburo SARADA Damascus 150mm + Honesuki...
AKCE 1+1 Vykosťovací nůž Seburo SARADA Damascus 150mm + Honesuki... 2220 Kč
AKCE 1+1 Nůž na ovoce a zeleninu Seburo SARADA Damascus 95mm +...
AKCE 1+1 Nůž na ovoce a zeleninu Seburo SARADA Damascus 95mm +... 2290 Kč
AKCE 1+1 Vykosťovací nůž Seburo SARADA Damascus 150mm +...
AKCE 1+1 Vykosťovací nůž Seburo SARADA Damascus 150mm +... 2300 Kč

  • Technické charakteristiky
    Čístá váha: 0,460 kg
    Materiál čepele: Damascénská ocel
    Délka čepele: 15 cm
    Délka celého nože: 27,5 cm
    Materiál rukojeti: G10
    Nože podle použití: Vykosťovací nůž
    V dárkovém balení: Ano
  • Popis
    Cenově zvýhodněná sada 1+1

    Tento nůž má velmi tenkou a dlouhou čepel. Je účinným pomocníkem především při vykosťování všech druhů masa, ryb nebo drůbeže, při oddělování masa od kůže, chrupavek, svalové tkáně či šlach.

    Ostrá čepel nože dokáže vytvořit hluboké, precizně provedené řezy a velmi přesně oddělit čisté maso s tím, že na kostech žádné maso nezanechá.

    Zvláštní tvar a pružnost čepeli umožní, aby nůž čistě oddělil maso i např. z okolí velkých kloubů.

    Střední vrstva tohoto nože je zhotovena z oceli VG-10, vyznačující se vysokým obsahem uhlíku. Díky tomu má nůž vynikající krájecí vlastnosti – značnou ostrost i kvalitní řez.

    Elegantní rukojeť je vyrobena z ze stabilního ultra-premium materiálu G10, která tak jako celý nůž opět vyniká svojí odolností. Lze ji pohodlně uchopit do ruky, neklouže a je odolná vůči agresivnímu prostředí.

    Kovová podložka je velmi hygienická a zabraňuje hromadění skvrn a nečistot mezi čepelí a rukojetí.

    Typ nože: evropského typu

    Určení: vykosťovací

    Délka čepele: 150 mm

    Celková délka: 275 mm

    Hmotnost:  190 g

    Materiál čepele: damscenská ocel, 67 vrstev

    Značka materiálu čepele: VG-10

    Tloušťka čepele: 2,0 mm

    Tvrdost: 61 HRc

    Typ ostří: rovnoměrný

    Forma ostření: symetrická, úhel 15° na stranu

    Materiál rukojeti: G10

    Barva rukojeti: černá

    Série SARADA zahrnuje různé druhy nožů určených pro různé kuchařské úkoly - od univerzálních nožů po specializované nože pro určité druhy potravin. Každý nůž má svůj jedinečný design, který kombinuje funkčnost a estetiku. Nože ze série SARADA budou skvělým doplňkem vaší kuchyně, stejně jako skvělým dárkem pro přátele a blízké, kteří si váží kvalitního kuchyňského vybavení.

    Premiová značka kuchyňských nožů SEBURO představuje elegantní klasiku japonských a evropských nožů, skládající se z několika sérií: univerzální SARADAvynikající SUBAJA a nadstandardní HOKORI a HOGANI s rukojeťmi z olivového a ořechového dřeva. Základem každého modelu je vysoce kvalitní ocel s unikátní geometrií čepelí a ergonomickými rukojeťmi. Naše nože spojují tradiční prvky s inovacemi, poskytují pohodlí, styl a nepřekonatelný výkon ve vaší kuchyni. Objevte svět dokonalého krájení s noži SEBURO a užijte si proces přípravy oblíbených jídel!


    Nůž Nakiri sekáček, 17 cm, je tradiční japonský kuchyňský nůž určený pro krájení zeleniny, ovoce, hub a jakýchkoli potravin měkké konzistence. Vynikající je při krájení všeho druhu: kostky, tyčinky, plátky, kroužky a půlkroužky. Nůž Nakiri je vhodný pro šinkování zelí, ideálně nakrájí rajčata bez poškození jejich jemné dužiny a zvládne krájení brambor na plátky. Zeleninové krájení po použití nože Nakiri vypadá dokonale. Zvenčí nůž Nakiri připomíná kuchyňské sekáčky, ale není určen k sekání kostí nebo dělení zamrzlého masa. Technika práce s tímto nožem spočívá v řezání sečnými pohyby s oporou o přední část, přičemž potravina se umístí pod centrální část čepele a při krájení se posouvá prsty. Široká čepel je pohodlná pro nabírání nakrájené zeleniny, když je připravena. Délka nože je 30 cm, délka čepele 17 cm, šířka čepele - 5 cm.

    Součástí je dárková krabička s magnetickým zámkem.

    Nůž Nakiri je další jedinečný zástupce z řady Seburo SARADA, kterou vřele doporučujeme všem zapáleným domácím kuchařům. Jde o klasický nůž japonského typu z damaškové oceli (damascus steel). Nakiri je tradiční japonský nůž především na krájení a sekání zeleniny, ovoce a bylinek, velice oblíbený mezi kuchaři. S nožem Nakiri velice snadno nakrájíte suroviny na drobné kostičky nebo tenké nudličky. Přes své rozměry čepele je nůž velice lehký a vyvážený.

    Nakiri nůž Seburo SARADA je nůž s délkou čepele 170 mm a je vyrobený z vysoce kvalitní damaškové oceli s vysokým obsahem uhlíku. Protože jde o japonský nůž, je možné, že si na práci s ním budete chvíli zvykat. Ale věřte nám, jde to rychle, protože jej nebudete chtít dát z ruky…

    V Nakiri noži Seburo SARADA Damascus 170mm si pořizujete japonskou tradici spojující klasické a moderní materiály. Vzniká tak jedinečná kombinace, kterou si prostě zamilujete.

    Série nožů SARADA se vyznačuje vysokou kvalitou materiálů a univerzálním designem. Všechny nože jsou vyrobeny z vysoce pevné oceli VG-10 s tvrdostí 61 RC v obložení z damasku, což zaručuje jejich dlouhou životnost, spolehlivost a zároveň krásu čepele. Ocel VG-10 byla speciálně vyvinuta společností Takefu Special Steel Co., Ltd. (Japonsko) pro potřeby nožířského průmyslu. Používáme ji při výrobě nožů, stejně jako mnoho dalších japonských značek. Viskozita této oceli je dostatečná k udržení ostří i při kalení na tvrdost 60-62 RC.

    Rukojeti nožů jsou vyrobeny ze skelného laminátu G10, který má několik hlavních výhod:
    - absence smršťování - dokonale udržuje tvar a zaručuje stabilitu původních rozměrů;
    - ideální geometrie po celou dobu používání;
    - nevstřebává kapaliny;
    - pevnost, odolnost proti opotřebení a mechanickým poškozením, odolnost proti nárazům;
    - antikorozní vlastnosti - materiál se nebojí vlhkosti, nízkých a vysokých teplot;
    - nevstřebává pachy;
    - neklouže v ruce, i v podmínkách zvýšené vlhkosti.

    Délka rukojeti:        130 mm
    Délka čepele:          170 mm
    Celková délka:        300 mm
    Hmotnost:              200 g

    Čepel Nakiri nože Seburo SARADA Damascus 170mm je silná 2,2 mm. Je vyrobená ze 67 vrstev damaškové oceli s tvrdostí 60 HRc, jádro je zhotovené z oceli VG-10 s vysokým obsahem uhlíku. Nůž je proto velmi odolný a má vynikající krájecí vlastnosti – značnou ostrost i kvalitní řez

    Doporučení a údržba:

    Nůž jako celek:
    ✅ Nůž Nakiri Seburo SARADA Damascus 170mm z damaškové oceli nikdy nemyjte v myčce na nádobí.
    ✅ Po použití nůž ručně umyjte a ihned osušte, případně i potřete olejem. Jinak by částečky na ostří nože mohly začít korodovat a zanechat na noži nevzhledné skvrny.
    ✅ Nepoužívejte kuchařský nůž z damaškové oceli ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.
    ✅ Nepoužívejte nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.    
    ✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem nebo nárazem.
    ✅ Pokud víte, že nůž z damaškové oceli nebudete delší dobu potřebovat, je vhodné jej potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.
    ✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi!

    Ostření nože: 

    Ostří nože je rovnoměrné, ostření se tedy provádí symetricky, s úhlem 15° na stranu.

    V Nakiri noži Seburo SARADA Damascus 170mm získáváte jedinečný a tradiční produkt, který vám bude výborně sloužit celá léta. Každý nůž je zabalen v krásné krabičce, takže dárkové balení máte vyřešeno a můžete jej směle věnovat někomu blízkému. Anebo, stejně jako my, si jej klidně nechte pro sebe a uvidíte, že si vaření v japonském stylu budete užívat, stejně jako my!

    Typ nože: tradiční japonský

    Určení: Nakiri (na ovoce a zeleninu)

    Délka čepele: 170 mm

    Celková délka: 300 mm

    Hmotnost:  270 g

    Materiál čepele: Damašková ocel, 67 vrstev

    Značka materiálu čepele: VG-10

    Tloušťka čepele: 2,2 mm

    Tvrdost: 60 HRc

    Typ ostří: rovnoměrný

    Forma ostření: symetrická, úhel 15° na stranu

    Materiál rukojeti: G10

    Série SARADA zahrnuje různé druhy nožů určených pro různé kuchařské úkoly - od univerzálních nožů po specializované nože pro určité druhy potravin. Každý nůž má svůj jedinečný design, který kombinuje funkčnost a estetiku. Nože ze série SARADA budou skvělým doplňkem vaší kuchyně, stejně jako skvělým dárkem pro přátele a blízké, kteří si váží kvalitního kuchyňského vybavení.

    Premiová značka kuchyňských nožů SEBURO představuje elegantní klasiku japonských a evropských nožů, skládající se z několika sérií: univerzální SARADAvynikající SUBAJA a nadstandardní HOKORI a HOGANI s rukojeťmi z olivového a ořechového dřeva. Základem každého modelu je vysoce kvalitní ocel s unikátní geometrií čepelí a ergonomickými rukojeťmi. Naše nože spojují tradiční prvky s inovacemi, poskytují pohodlí, styl a nepřekonatelný výkon ve vaší kuchyni. Objevte svět dokonalého krájení s noži SEBURO a užijte si proces přípravy oblíbených jídel!

Doporučujeme zakoupit společně se zbožím (vše skladem):
1-3 z 3
Podobné zboží:
Nakiri nůž Seburo HOGANI Deluxe Damascus 170mm Skladem
1185 Kč s DPH
Nakiri nůž Seburo HOKORI Damascus Elite 170mm Skladem
1315 Kč s DPH