Cenově zvýhodněná sada 1+1
Univerzální nůž o délce 13 cm se vyznačuje vysokou funkčností a je určen pro různé kuchyňské úkoly, jako je krájení masa, čištění zeleniny a ovoce a také filetování ryb (patří do tzv. "kuchařské trojky"). Univerzální nůž má středně velkou čepel s unifikovaným pero-podobným tvarem, s malou šířkou a ostrým hrotem umístěným frontálně. Je odolný vůči intenzivnímu každodennímu zatížení. S tímto nožem lze provádět jakékoliv kuchyňské práce, které odpovídají jeho velikosti. Kromě plnění hlavní funkce přebírá univerzální nůž také pomocné funkce místo filetovacího, stolního a domácího nože.
Délka nože je 24 cm, délka čepele 13 cm, šířka čepele 2,6 cm.
Tento univerzální nůž, dlouhý 130 mm, lze použít jak v domácnostech, tak také v profesionálních kuchyních. Střední vrstva tohoto nože je zhotovena z oceli VG-10, vyznačující se vysokým obsahem uhlíku. Díky tomu má nůž vynikající krájecí vlastnosti – značnou ostrost i kvalitní řez. Elegantní rukojeť je vyrobena z dřeva Pakka, která tak jako celý nůž opět vyniká svojí odolností. Kovová podložka je velmi hygienická a zabraňuje hromadění skvrn a nečistot mezi čepelí a rukojetí.
Typ nože: evropského typu
Určení: univerzální
Délka čepele: 130 mm
Celková délka: 240 mm
Hmotnost: 105 g
Materiál čepele: damscenská ocel, 67 vrstev
Značka materiálu čepele: VG-10
Tloušťka čepele: 2 mm
Tvrdost: 60 HRc
Typ ostří: rovnoměrný
Forma ostření: symetrická, úhel 15° na stranu
Materiál rukojeti: dřevo Pakka, full-tang
Série nožů SUBAJA se vyznačuje vysokou kvalitou materiálů a výrazným designem. Všechny nože jsou vyrobeny z vysoce pevné oceli VG-10 s tvrdostí 61(+/-)1 RC v damaškových obkladech, což zaručuje jejich dlouhou životnost, spolehlivost a zároveň krásu čepele. VG-10 byla speciálně vyvinuta společností Takefu Special Steel Co., Ltd. (Japonsko) pro potřeby nožířského průmyslu. Používáme ji ve výrobě nožů, stejně jako mnoho dalších japonských značek. Viskozita této oceli je dostatečná k udržení řezné hrany i při kalení na tvrdost 60-62 RC.
Rukojeti nožů jsou vyrobeny z Pakka Wood "kontrastního dřeva", které jim dodává stylový vzhled a příjemnou texturu, mezi jehož hlavní výhody patří:
- žádné smrštění - výborně si drží tvar a zaručuje stabilitu původních rozměrů;
- ideální geometrie po celou dobu používání;
- neabsorbuje tekutiny;
- odolnost, odolnost proti opotřebení a mechanickému poškození, nárazuvzdornost;
- protikorozní vlastnosti - materiál není ovlivněn vlhkostí, nízkými ani vysokými teplotami;
- neabsorbuje pachy;
- neklouže v ruce, ani za podmínek zvýšené vlhkosti.
Série SUBAJA zahrnuje široký sortiment nožů, určených pro různé úkoly v kuchyni - od univerzálních po specializované. Každý nůž má unikátní design, který spojuje funkčnost a krásu. Tyto nože se stanou nejen nezbytným pomocníkem ve vaší kuchyni, ale také skvělým dárkem pro přátele, rodinu a blízké. Ocení kvalitu, styl a pohodlí používání těchto nožů.
Premiová značka kuchyňských nožů SEBURO představuje elegantní klasiku japonských a evropských nožů, skládající se z několika sérií: univerzální SARADA, vynikající SUBAJA a nadstandardní HOKORI a HOGANI s rukojeťmi z olivového a ořechového dřeva. Základem každého modelu je vysoce kvalitní ocel s unikátní geometrií čepelí a ergonomickými rukojeťmi. Naše nože spojují tradiční prvky s inovacemi, poskytují pohodlí, styl a nepřekonatelný výkon ve vaší kuchyni. Objevte svět dokonalého krájení s noži SEBURO a užijte si proces přípravy oblíbených jídel!
Tradiční japonský nůž Santoku se používá ke krájení, sekání a drcení různých druhů potravin. Santoku lze označit jako jistý druh nám známého evropského nože „Chef“, jeho japonský název lze interpretovat jako „tři dobré věci“. Santoku nůž Seburo se hodí pro práci prakticky se všemi druhy potravin, hravě si poradí s masem a s rybami, stejně jako se zeleninou a s ovocem.
Střední vrstva tohoto nože je zhotovena z oceli VG-10, vyznačující se vysokým obsahem uhlíku. Díky tomu má nůž vynikající krájecí vlastnosti – značnou ostrost i kvalitní řez.
Elegantní rukojeť je vyrobena z dřeva Pakka, která tak jako celý nůž opět vyniká svojí odolností.
Kovová podložka je velmi hygienická a zabraňuje hromadění skvrn a nečistot mezi čepelí a rukojetí.
Typ nože: tradiční japonský
Určení: Santoku (šéfkuchařský)
Délka čepele: 175 mm
Celková délka: 305 mm
Hmotnost: 225 g
Materiál čepele: damscenská ocel, 67 vrstev
Značka materiálu čepele: VG-10
Tloušťka čepele: 2,3 mm
Tvrdost: 60 HRc
Typ ostří: rovnoměrný
Forma ostření: symetrická, úhel 15° na stranu
Materiál rukojeti: dřevo Pakka, full-tang
Barva rukojeti: hnědá
Série nožů SUBAJA se vyznačuje vysokou kvalitou materiálů a výrazným designem. Všechny nože jsou vyrobeny z vysoce pevné oceli VG-10 s tvrdostí 61 RC v damaškových obkladech, což zaručuje jejich dlouhou životnost, spolehlivost a zároveň krásu čepele. VG-10 byla speciálně vyvinuta společností Takefu Special Steel Co., Ltd. (Japonsko) pro potřeby nožířského průmyslu. Používáme ji ve výrobě nožů, stejně jako mnoho dalších japonských značek. Viskozita této oceli je dostatečná k udržení řezné hrany i při kalení na tvrdost 60-62 RC.
Rukojeti nožů jsou vyrobeny z Pakka Wood "kontrastního dřeva", které jim dodává stylový vzhled a příjemnou texturu, mezi jehož hlavní výhody patří:
- žádné smrštění - výborně si drží tvar a zaručuje stabilitu původních rozměrů;
- ideální geometrie po celou dobu používání;
- neabsorbuje tekutiny;
- odolnost, odolnost proti opotřebení a mechanickému poškození, nárazuvzdornost;
- protikorozní vlastnosti - materiál není ovlivněn vlhkostí, nízkými ani vysokými teplotami;
- neabsorbuje pachy;
- neklouže v ruce, ani za podmínek zvýšené vlhkosti.
Série SUBAJA zahrnuje široký sortiment nožů, určených pro různé úkoly v kuchyni - od univerzálních po specializované. Každý nůž má unikátní design, který spojuje funkčnost a krásu. Tyto nože se stanou nejen nezbytným pomocníkem ve vaší kuchyni, ale také skvělým dárkem pro přátele, rodinu a blízké. Ocení kvalitu, styl a pohodlí používání těchto nožů.
Premiová značka kuchyňských nožů SEBURO představuje elegantní klasiku japonských a evropských nožů, skládající se z několika sérií: univerzální SARADA, vynikající SUBAJA a nadstandardní HOKORI a HOGANI s rukojeťmi z olivového a ořechového dřeva. Základem každého modelu je vysoce kvalitní ocel s unikátní geometrií čepelí a ergonomickými rukojeťmi. Naše nože spojují tradiční prvky s inovacemi, poskytují pohodlí, styl a nepřekonatelný výkon ve vaší kuchyni. Objevte svět dokonalého krájení s noži SEBURO a užijte si proces přípravy oblíbených jídel!